Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η ημερομηνία αναχώρησης για την εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές άλλαξε, η νέα ημερομηνία είναι:

19 Οκτωβρίου – 28 Οκτωβρίου 2011

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας στη δήλωση συμμετοχής μια και θα πρέπει το τουριστικό γραφείο να κάνει τις τελικές κρατήσεις.

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

10ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

1Η ημέρα: AΘΗΝΑ –ΣΚΟΠΙΑ

Συγκέντρωση πολύ νωρίς στα γραφεία μας και αναχώρηση για ΣΚΟΠΙΑ μέσω ΕΥΖΩΝΩΝ.  Στην διάρκεια της διαδρομής  μας θα έχουμε στάσεις για καφέ και φαγητό.  Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στα ΣΚΟΠΙΑ αργά το βράδυ.

2Η ημέρα: ΣΚΟΠΙΑ- ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πρωινό και αναχώρηση για την ομορφότερη πόλη των Δαλματικών Ακτών, το ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ.  Στην διαδρομή μας θα γνωρίσουμε περιοχές και χωριά που έζησαν τις δραματικές εξελίξεις που έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια στην πρώην ενωμένη ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ.  Άφιξη στο ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ το βράδυ.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ημέρα : ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε στην πόλη που ιδρύθηκε το πρώτο μισό του 7ου αιώνα και ήταν υπο την προστασία του Βυζαντίου.  Πέρασε διαχρονικά στην κυριαρχία των πειρατών, Βενετών, Γάλλων και Αυστριακών.    Από τον 14ο αιώνα αναδείχτηκε σε σημαντικό εμπορικό κέντρο της Αδριατικής.  Θα γνωρίσουμε τον καθεδρικό ναό και το κυβερνείο, μνημείο προστατευόμενο από την UNESCO.  O κολπίσκος  που φιλοξενεί την γραφική αυτή πόλη και ο μεσαιωνικός της χαρακτήρας θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή ημέρα.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ- ΣΠΛΙΤ

Μετά το πρωινό μέσω μοναδικής ομορφιάς διαδρομή κατά μήκος των δαντελωτών Δαλματικών ακτών θα φθάσουμε σε μια ακόμη σημαντική πόλη και μεγάλο  λιμάνι της περιοχής, το ΣΠΛΙΤ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Στη συνέχεια περπατώντας θα γνωρίσουμε την πόλη που  ο Ρωμαίος αυτοκράτορας ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΟΣ επέλεξε να χτίσει το παλάτι του σε σχήμα Ρωμαϊκού κάστρου.  Μια πόλη που εύκολα θα διαπιστώσουμε ότι συγκεντρώνει στοιχεία πολλών διαφορετικών πολιτισμών.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η ημέρα : ΣΠΛΙΤ – ΣΙΜΠΕΝΙΚ – ΖΑΝΤΑΡ

Πρωινό και η περιπλάνηση μας στις όμορφες ακτές τις Αδριατικής συνεχίζεται με έναν ακόμη σημαντικό σταθμό στην πόλη ΣΥΜΠΕΝΙΚ.  Στάση, περιήγηση πόλης.  Νωρίς το απόγευμα φτάνουμε στο ΖΑΝΤΑΡ.  Η παλιά πόλη είναι χτισμένη σε μια χερσόνησο, η οποία περιβάλλεται από τείχος και είναι πλήρως οικοδομημένη με μικρά δρομάκια και τριώροφα – τετραώροφα κτίρια με τυπική αρχιτεκτονική μεσαιωνικών πόλεων.  Σημαντικά αξιοθέατα της  πόλης είναι ο ΝΑΟΣ του ΑΓ. ΔΟΝΑΤΟΥ με το εντυπωσιακό καμπαναριό του και η Ρωμαϊκή αγορά ποτ βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

6Η ημέρα :  ΖΑΝΤΑΡ- ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΒΙΤΣΕ – ΡΙΕΚΑ

Πρωινό, περιήγηση στην πόλη και αναχώρηση για την περιοχή των λιμνών ΠΛΙΒΙΤΣΕ.  Ένα τεράστιο εθνικό πάρκο με  σειρά λιμνών που συνδέονται  μεταξύ τους με μικρούς και μεγάλους καταρράκτες.  Θέαμα μοναδικό που θα χαρίσει αξέχαστες εικόνες.  Αργά το απόγευμα, άφιξη  και διανυκτέρευση στη ΡΙΕΚΑ.

7Η ημέρα : ΡΙΕΚΑ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΙΝΑ-ΡΙΕΚΑ

Σήμερα , μετά το πρόγευμα μας περιμένει ακόμη μια ξεχωριστή εμπειρία στην επίσκεψη μας στα μεγαλοπρεπή σπήλαια ΠΟΣΤΟΙΝΑ.  Με το ειδικό τρενάκι διασχίζουμε ένα μεγάλο τμήμα  του Σπηλαίου και απολαμβάνουμε το μοναδικό φαντασμαγορικό εσωτερικό διάκοσμο από σταλακτίτες και σταλαγμίτες  διαφόρων σχημάτων και αποχρώσεων.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, γνωριμία με την ΡΙΕΚΑ.  Δείπνο, διανυκτέρευση.

8Η ημέρα :  ΡΙΕΚΑ- ΟΠΑΤΙΑ- ΠΟΡΤΟΡΟΖ- ΒΕΝΕΤΙΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την « ΝΙΚΑΙΑ της ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ»,  την ΟΠΑΤΙΑ όπως χαρακτηριστικά την ονομάζουν, αφού το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τους κήπους και τα εξωτικά φυτά είναι πόλος έλξης για τις διακοπές «επωνύμων»¨.  Επόμενη στάση μας  θα είναι στο «Καμάρι της Σλοβενίας», το γραφικό ΠΟΡΤΟΡΟΖ.   Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΣΤΡΕ το βράδυ.  Δείπνο , διανυκτέρευση.

9Η ημέρα :   ΒΕΝΕΤΙΑ- ΑΓΚΩΝΑ

Το πρωί σύντομη  μετάβαση και παραμονή στην  ΠΛΑΤΕΙΑ του ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ με το ΠΑΛΑΤΙ των ΔΟΓΗΔΩΝ, τον ΠΥΡΓΟ του ΡΟΛΟΓΙΟΥ και την ΓΕΦΥΡΑ των ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ.  Αναχώρηση στην συνέχεια για το λιμάνι της ΑΓΚΩΝΑΣ , επιβίβαση στο πλοίο.  Διανυκτέρευση εν πλω.

10η ημέρα : ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Άφιξη  το απόγευμα στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και άμεση αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ.  

Τιμή συμμετοχής  κατ’ άτομο

Δίκλινο :      820  €

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Μεταφορά , περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές , ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό
  • Ημιδιατροφή
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με  το πρόγραμμα
  • Εισιτήρια F/B  σε 2κλινες  εσωτερικές καμπίνες
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α
  • Αχθοφορικά

Η ΤΙΜΗ  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Εισόδους μουσείων, ποτά γευμάτων , προαιρετικά, φιλοδωρήματα

Σημείωση  :

To κοστολόγιο έχει  υπολογισθεί για συμμετοχή  45 πληρωτέων ατόμων