Αγαπητά μας μέλη,

Το Σάββατο, 1η Νοεμβρίου 2014 στις 10 το πρώι θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση και το πρώτο μάθημα του Χορευτικού μας στο Ίδρυμα “Πέτρου Ζήση” – Κολοκοτρώνη 5, Πλατεία Δούρου στο Χαλάνδρι. Τα μαθήματα θα είναι δύωρα και όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, το κόστος τον μαθημάτων καλύπτεται εξ όλοκλήρου από τον Σύλλογο.

Μπορεί οι νέες τεχνολογίες, η διαφορετικότητα της κάθε εποχής και γενιάς να φαντάζει πως μια τέτοια ενέργεια δεν θα έχει ανταπόκριση. Αυτό, επιτρέψτε μας να το αντικρούσουμε λέγοντας πως η κάθε γενιά για να προχωρήσει θα είναι καλό να έχει κρατήσει ορισμένα στοιχεία των προγενέστερων. Ο χορός και γενικότερα οι τέχνες είναι στοιχεία που δεν θα πρέπει να τα ανγοήσουμε αλλά να τα μεταδώσουμε και στους νεώτερους. Όχι για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ενός… πανηγυριού, αλλά για να κατανοήσουν την απλότητα και την ομορφιά του τόπου τους.

Καλούμε λοιπόν, τους γονείς παιδιών ηλικίας 8 – 12 να αγκαλιάσουν αυτή την ενέργεια και να έλθουν σε αυτή τη πρώτη συνάντηση. Ο χώρος, οι καθηγητές αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. θα προσπαθήσουν να δώσουν εκείνα τα στοιχεία που θα σας κανουν να καμαρώσετε, για άλλη μια φορά, τα υπέροχα παιδιά σας.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή για όποια επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, παρακαλώ επικοινωνήστε με τα μέλη του συλλόγου μας:

Μπελέγρης Χριστόφορος (Άκης): 6932266808

Πλακίτση Τζένη: 6944654547

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Get Directions